Fiskefrikadeller fra Hirtshals
Hovedingrediens : TorskeFisk - Hakket torsk Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fisk og løg køres gennem kødhakkeren, æg, mel, kartoffelmel og kryderier røres i. Steges på pande ved god varme i ½ smør og ½ olie
|
|
Opskriften er vist 167406 gange,
og udskrevet 4792 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (65 stemmer) |
|
Kommentarer Kim - 2021-05-13 10:24:04 Har lavet fiskefrikadeller efter denne opskrift en del gange, dog kommer jeg dobbelt så mange æg i, i forhold til hvad opskriften siger, og kommer også noget mere mel i en opskriften siger, jeg kan bedst lide når farsen har samme konsistens som almindelige frikadeller 😊👍 May Lise - 2017-10-28 21:35:08 vannet fra fisken er "limet" til kakene. Ole_50 - 2016-12-14 15:55:05 Jeg bruger altid denne opskrift husk hvis det er frosset fisk at de skal afvandes ellers bliver de ikke gode , jeg har nogle gange brugt skrubber de er også meget fine jeg steger i halvt flydende margarine og halvt olivenolie pas på at temperaturen ikke bliver for høj Allan. - 2016-01-06 14:57:33 Hvad skal man holde øje med ved brug af optøet torsk. Er det væsken der skal helt ud, eller går det ud over smagen. Elna Juellund - 2015-05-01 12:09:05 Gode og nemme, gode med estragon og citronpeber, Gert - 2015-03-27 14:25:40 Jeg blende et lille glas kab erstatning i. Da farsen var meget flydende, puttede jeg den i en engangs sprøjtepose, det var nemt, at sprøjte dem ud på panden. Kokkeline - 2015-03-11 17:27:48 Håber de smager godt skal til at lave dem😜😜 Carsten - 2013-03-29 11:45:12 Jeg har lige lavet dem. Stegte dem på begge sider, derefter 15 min. i ovnen ved 200 grader, så bliver de gode. Hornsnis - 2012-10-10 17:45:23 De skal laves med lyssej, negere ( mørk sej) og torsk, så bliver de bedst..... Kurt Berg - 2012-06-15 16:27:37 Prøv at riv lidt muskatnød i samt lidt citronsaft så skal i bare smage hvordan en fiskedelle skal smage .Til Kit har du brugt frosset fiskefars så al væden er løbet ud ? Kit - 2011-10-24 18:26:38 Jeg ved ikke hvad jeg har gjort galt, men mine smuldre totalt. Inge V. - 2011-07-08 15:58:17 Rigtig gode fiskefrikadeller, som ikke faldt sammen efter stegning. Hældte alle ingredienserne i blenderen. Hurtigt og nemt. Grethe K - 2007-05-17 20:04:31 dejlige deller, dem laver jeg tit Bente - 2005-01-01 01:01:01 dellerne bliver også gode med sejfilet,men da kommer jeg lidt fløde i så er de knap så tørre ole_50 - 2005-01-01 01:01:01 rigtig gode og meget nemme |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne