Kommentarer
May Lise - 2017-10-28 21:35:08 vannet fra fisken er "limet" til kakene.
Ole_50 - 2016-12-14 15:55:05 Jeg bruger altid denne opskrift husk hvis det er frosset fisk at de skal afvandes ellers bliver de ikke gode , jeg har nogle gange brugt skrubber de er også meget fine jeg steger i halvt flydende margarine og halvt olivenolie pas på at temperaturen ikke bliver for høj
Allan. - 2016-01-06 14:57:33 Hvad skal man holde øje med ved brug af optøet torsk. Er det væsken der skal helt ud, eller går det ud over smagen.
Elna Juellund - 2015-05-01 12:09:05 Gode og nemme, gode med estragon og citronpeber,
Gert - 2015-03-27 14:25:40 Jeg blende et lille glas kab erstatning i.
Da farsen var meget flydende, puttede jeg den i en engangs sprøjtepose, det var nemt, at sprøjte dem ud på panden.
Kokkeline - 2015-03-11 17:27:48 Håber de smager godt skal til at lave dem😜😜
Carsten - 2013-03-29 11:45:12 Jeg har lige lavet dem. Stegte dem på begge sider, derefter 15 min. i ovnen ved 200 grader, så bliver de gode.
Hornsnis - 2012-10-10 17:45:23 De skal laves med lyssej, negere ( mørk sej) og torsk, så bliver de bedst.....
Kurt Berg - 2012-06-15 16:27:37 Prøv at riv lidt muskatnød i samt lidt citronsaft så skal i bare smage hvordan en fiskedelle skal smage .Til Kit har du brugt frosset fiskefars så al væden er løbet ud ?
Kit - 2011-10-24 18:26:38 Jeg ved ikke hvad jeg har gjort galt, men mine smuldre totalt.
Inge V. - 2011-07-08 15:58:17 Rigtig gode fiskefrikadeller, som ikke faldt sammen efter stegning. Hældte alle ingredienserne i blenderen. Hurtigt og nemt.
Grethe K - 2007-05-17 20:04:31 dejlige deller, dem laver jeg tit
Bente - 0000-00-00 00:00:00 dellerne bliver også gode med sejfilet,men da kommer jeg lidt fløde i så er de knap så tørre
ole_50 - 0000-00-00 00:00:00 rigtig gode og meget nemme
|