Fiskefrikadeller fra Hirtshals

Fiskefrikadeller fra Hirtshals, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : TorskeFisk - Hakket torsk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red:

Fiskefrikadeller fra Hirtshals, billede 4 Fiskefrikadeller fra Hirtshals, billede 1 Fiskefrikadeller fra Hirtshals, billede 2 Fiskefrikadeller fra Hirtshals, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Torskefilet uden skind
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
400 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 spsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
25 gram Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Fisk og løg køres gennem kødhakkeren, æg, mel, kartoffelmel og kryderier røres i. Steges på pande ved god varme i ½ smør og ½ olie


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Fiskefrikadeller

karakterer:
Opskriften er vist 159794 gange,
og udskrevet 4649 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (65 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 7286 (1734 kcal)
KJ pr. Pers. 1214 (289 kcal)
Vægt ialt 1632 gram
Vægt pr. Pers. 272 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 446 KJ (106 kcal)
Protein 13.1 gram
Fedt 4.1 gram
Kulhydrat 4.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Kim  -  2021-05-13 10:24:04
Har lavet fiskefrikadeller efter denne opskrift en del gange, dog kommer jeg dobbelt så mange æg i, i forhold til hvad opskriften siger, og kommer også noget mere mel i en opskriften siger, jeg kan bedst lide når farsen har samme konsistens som almindelige frikadeller 😊👍

May Lise  -  2017-10-28 21:35:08
vannet fra fisken er "limet" til kakene.

Ole_50  -  2016-12-14 15:55:05
Jeg bruger altid denne opskrift husk hvis det er frosset fisk at de skal afvandes ellers bliver de ikke gode , jeg har nogle gange brugt skrubber de er også meget fine jeg steger i halvt flydende margarine og halvt olivenolie pas på at temperaturen ikke bliver for høj

Allan.  -  2016-01-06 14:57:33
Hvad skal man holde øje med ved brug af optøet torsk. Er det væsken der skal helt ud, eller går det ud over smagen.

Elna Juellund  -  2015-05-01 12:09:05
Gode og nemme, gode med estragon og citronpeber,

Gert  -  2015-03-27 14:25:40
Jeg blende et lille glas kab erstatning i. Da farsen var meget flydende, puttede jeg den i en engangs sprøjtepose, det var nemt, at sprøjte dem ud på panden.

Kokkeline  -  2015-03-11 17:27:48
Håber de smager godt skal til at lave dem😜😜

Carsten  -  2013-03-29 11:45:12
Jeg har lige lavet dem. Stegte dem på begge sider, derefter 15 min. i ovnen ved 200 grader, så bliver de gode.

Hornsnis  -  2012-10-10 17:45:23
De skal laves med lyssej, negere ( mørk sej) og torsk, så bliver de bedst.....

Kurt Berg  -  2012-06-15 16:27:37
Prøv at riv lidt muskatnød i samt lidt citronsaft så skal i bare smage hvordan en fiskedelle skal smage .Til Kit har du brugt frosset fiskefars så al væden er løbet ud ?

Kit  -  2011-10-24 18:26:38
Jeg ved ikke hvad jeg har gjort galt, men mine smuldre totalt.

Inge V.  -  2011-07-08 15:58:17
Rigtig gode fiskefrikadeller, som ikke faldt sammen efter stegning. Hældte alle ingredienserne i blenderen. Hurtigt og nemt.

Grethe K  -  2007-05-17 20:04:31
dejlige deller, dem laver jeg tit

Bente  -  0000-00-00 00:00:00
dellerne bliver også gode med sejfilet,men da kommer jeg lidt fløde i så er de knap så tørre

ole_50  -  0000-00-00 00:00:00
rigtig gode og meget nemme