Tortillia med brændnælder

Tortillia med brændnælder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.Brændnældeskud
300 g.Bagekartofler
3 Æg
1.5 dl.Fløde
1 spsk.Smør
 Salt
 peber
 Muskatnød, friskrevet
 
Opskrift:
Blancher brændenældeskuddene i kogende vand. Lad dem dryppe af i en sigte og hak dem groft og sauter´dem i olie.
skræl kartoflerne og skær dem i små stykker og de koges møre. Derefter mosses de med smør og smages til med salt, peber og muskat.
Fløde og æg piskes og blandes derefter i kartoflerne sammen med brændnælderne. Det kommes i et ildfast fad som er foret med bagepapir og kommes i ovnen ved 200 grader i 30- 40 min. Retten skal hvile i lidt før den vendes ud og anrettes.





karakterer:
Opskriften er vist 2915 gange,
og udskrevet 52 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu