Oksemørbrad til 6 bøffer, 3-4 cm tykke Oksemørbrad til 6 bøffer, 3-4 cm tykke
1
dl.
Calvados1 dl. Calvados
2-3
Æbler 2-3 Æbler
5
dl.
piskefløde5 dl. piskefløde
Grov sennep Grov sennep
Salt Salt
peber peber
Opskrift:
Befri mørbraden for sener og skær den i bøffer. Eller køb dem færdige.
Skræl æblerne og skær dem i både.
Bøfferne steges i en sourte pande. Calvaen hældes over og antændes, (hold panden væk fra emhætten og dit hoved). Hæld piskefløden over og tilsæt sennep lad snurre lidt, tag bøfferne af panden og læg dem i et ildfast fad.
Smag sovsen til med salt, peber og evt. mere sennep tilsæt æblebådene, læg bøfferne tilbage på panden, eller hæld sovsen over bøfferne og sæt det i ovnen, for at holde det varmt.
Tips:
Serveres med bagt kartoffel evt. halve, Eriks bagte tomater, broccoli eller hvad man kan finde på.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.1
(5 stemmer)
Opskriften er vist 20319 gange, og udskrevet 280 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider