Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Calvados flamberet oksemørbrad

Calvados flamberet oksemørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Erik Lok

Indsendt :



Ingredienser:
 Oksemørbrad til 6 bøffer, 3-4 cm tykke
1 dl.Calvados
2-3 Æbler
5 dl.piskefløde
 Grov sennep
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Befri mørbraden for sener og skær den i bøffer. Eller køb dem færdige.
Skræl æblerne og skær dem i både.
Bøfferne steges i en sourte pande. Calvaen hældes over og antændes, (hold panden væk fra emhætten og dit hoved). Hæld piskefløden over og tilsæt sennep lad snurre lidt, tag bøfferne af panden og læg dem i et ildfast fad.
Smag sovsen til med salt, peber og evt. mere sennep tilsæt æblebådene, læg bøfferne tilbage på panden, eller hæld sovsen over bøfferne og sæt det i ovnen, for at holde det varmt.


Tips:

Serveres med bagt kartoffel evt. halve, Eriks bagte tomater, broccoli eller hvad man kan finde på.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 20036 gange,
og udskrevet 277 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu