Jumfruhummerhale i hummersauce

Jumfruhummerhale i hummersauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red:

Jumfruhummerhale i hummersauce, billede 4 Jumfruhummerhale i hummersauce, billede 1 Jumfruhummerhale i hummersauce, billede 2 Jumfruhummerhale i hummersauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.Jomfruhummerhaler
50 g.smør
 
4 dl.Hummersuppe
25 g.Smør
1 spsk.Hvedemel
2 spsk.Cremefraiche 38%
1 spsk.Pernod
 salt
 peber
 
 Løse ris
 Persille
 Dild
 
Opskrift:
Halerne befris for evt. skaller endetarmen fjernes. Steges i smør et par minutter.

Hummersuppen jævnes med en smørbolle og monteres med creme fraiche. Smages til med salt peber og Pernod Hallerne kommes i den varme sauce og må ikke koge videre.

Servers med løse ris evt. vent med hakket persille og dild.


karakterer:
Opskriften er vist 9522 gange,
og udskrevet 103 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu