Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Skipperlabskovs med løg / selleri

Skipperlabskovs med løg / selleri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Poul

Indsendt :



Ingredienser:
25 g.smør
400 g.hakket oksekød (ca. 6% fedt)
2 zittauerløg i grove stykker (ca. 150 g)
0.5 groftrevet knoldselleri (ca. 400 g)
800 g.melede kartofler i grove stykker
3 dl.vand
3 laurbærblade
10 sorte peberkorn
2 tsk.groft salt
 
Opskrift:
Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en sauterpande. Steg kødet ca. 5 min. til det smuldrer og skifter farve. Tag kødet op og smelt resten af smørret ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og selleri i ca. 3/5 min. Tilsæt kartofler, vand, laurbærblade og peberkorn. Kog retten ved svag varme og under låg i ca. 1 time eller til kartoflerne er møre - rør af og til. Rør rigtig godt de sidste minutter. så kartoflerne jævner. Kom kødet tilbage i gryden, tilsæt salt og varm retten igennem. Smag til.



Tips:

Husk purløg og persille


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6470 gange,
og udskrevet 116 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu