Mousakka med kartoffelmos og bagt aubergine

Mousakka med kartoffelmos og bagt aubergine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : Louna

Indsendt :



Ingredienser:
4 auberginer
 pizza krydderi eller timian
1.5 kg.kartofler
1 dl.mælk
500 g.hakket oksekød
2 brikker pizza souce (fra netto)
 salt
 peber
 
Opskrift:
skær auberginerne i halve og drys pizza krydderi på.
lig dem i et ovnfast fad eller på en bageplade og bag dem i ca 45 min ved 200g.
når de er færdige skrab køddet ud og smid skrællen ud
Skræl kartoflerne skær dem i tern, put dem i en gryde, koges til de er bløde.
hæld vandet fra og kom mælk i,
lav dem til kartoffelmos.
brun køddet i en gryde, når det er brunt, kom pizzasovsen i. tilsæt ekstra timian elle rpizza krydderi.
,man kan evt bruge lidt hvidløg-
find et ovnfast lasagnefad frem.
dæk bunden med kødsovs, aubergine mosen over og så kortoffelmosen (halvedeln) så resten af køddet og tilsidst kartoffelmosen igen. man kan pynte med den hvis det skal være fint.
bag i ca 40 minutter ved 200g.
det smager rigtig rigtig godt

Tips:

det smager godt dagen efter :-) man kan evt toppe med en bachamelsouce


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Moussaka

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 11957 gange,
og udskrevet 151 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu