Kommentarer
- 2017-01-03 16:44:45 bare put mere smør og vand i så bliver den meget bedrer
Sofie - 2016-04-03 19:40:30 Synes tærtedejen smuldrer meget.
Giv den eventuelt at æg under æltning, så et den lidt nemmere at have med at gøre :)
malthe - 2015-02-23 20:12:25 Jeg fik nok af at kigge på billederne!! Det er da direkte uappetitligt!!! Det animerede absolut ikke mg til at bage!!!
Susan - 2014-09-24 19:32:51 Den opskrift kan ikke anbefales :(
Tør og kikse agtig dej - fulgte opskriften til punkt og prikke.
Per - 2014-02-13 11:31:52 Vi har ladet den overskydende dej hænge ud over kanten under bagningen for at dejen ikke skulle glide ned, den overskydende dej fjernes nemt med en kniv inden servering.
Per - 2014-02-12 19:44:13 På billedet har vi brugt dejen i en 24 cm. springform, til en madtærte.
Dejen fik de 12 minutter som angivet på opskriften her, samt 1 time og 15 minutter med fyldet, denne portion fyld vil måske kunne række til 2 21 cm tærtefade.
Ditte - 2012-11-14 16:26:40 Super opskrift. Vi er vilde med den herhjemme.
tanja - 2010-12-06 13:42:07 go tærte..dejen kan bare ikke fryses så blir den for våd
Kristina - 2010-12-04 18:46:54 Ej det er virkelig en dårlig opskrift - det må I sgu gøre bedre.
- 2010-08-17 21:52:24 Skal den forbages?
|