Grov tærtedej

Grov tærtedej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
DiverseRet : Diverse - Diverse

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Tota2

Indsendt :     
Grov tærtedej, billede 4 Grov tærtedej, billede 1 Grov tærtedej, billede 2 Grov tærtedej, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
240 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

120 gram Grahamsmel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
200 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Melet i en skål, fedtstof skæres i tern, smuldres til der ikke er store klumper i, tilsæt vandet røres hurtigt igennem, stilles på køl mindst en time, rulles ud til tærte, madtærte eller minitærter/snegle.

Har du en foodprocessor, hældes alle ingredienser i så klarer maskinen arbejdet.

200 gr. i ovnen (180 hvis det er varmluft) Bages 12 min.





karakterer:
Opskriften er vist 173019 gange,
og udskrevet 1884 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (34 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 11315 (2694 kcal)
KJ pr. Portion 11315 (2694 kcal)
Vægt ialt 605 gram
Vægt pr. Portion 605 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1870 KJ (445 kcal)
Protein 6.1 gram
Fedt 28.0 gram
Kulhydrat 44.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-01-03 16:44:45
bare put mere smør og vand i så bliver den meget bedrer

  -   2016-04-03 19:40:30
Synes tærtedejen smuldrer meget. Giv den eventuelt at æg under æltning, så et den lidt nemmere at have med at gøre :)

  -   2015-02-23 20:12:25
Jeg fik nok af at kigge på billederne!! Det er da direkte uappetitligt!!! Det animerede absolut ikke mg til at bage!!!

  -   2014-09-24 19:32:51
Den opskrift kan ikke anbefales :( Tør og kikse agtig dej - fulgte opskriften til punkt og prikke.

  -   2014-02-13 11:31:52
Vi har ladet den overskydende dej hænge ud over kanten under bagningen for at dejen ikke skulle glide ned, den overskydende dej fjernes nemt med en kniv inden servering.

  -   2014-02-12 19:44:13
På billedet har vi brugt dejen i en 24 cm. springform, til en madtærte. Dejen fik de 12 minutter som angivet på opskriften her, samt 1 time og 15 minutter med fyldet, denne portion fyld vil måske kunne række til 2 21 cm tærtefade.

  -   2012-11-14 16:26:40
Super opskrift. Vi er vilde med den herhjemme.

  -   2010-12-06 13:42:07
go tærte..dejen kan bare ikke fryses så blir den for våd

  -   2010-12-04 18:46:54
Ej det er virkelig en dårlig opskrift - det må I sgu gøre bedre.

  -   2010-08-17 21:52:24
Skal den forbages?