haricot vert i små stykker500 g. haricot vert i små stykker
500
g.
gulerødder i tern500 g. gulerødder i tern
500
g.
friske champignon i skiver500 g. friske champignon i skiver
smør smør
salt salt
peber peber
karry karry
paprika paprika
1
ds.
flåede tomater 1 ds. flåede tomater
Opskrift:
svinekødet brunes i smør sammen med champignon, når kødet er halvfærdigt tilsættes tomater, gulerødder og bønner, lad retten simre færdig og smag til med
salt, peber, karry og paprika
Tips:
spises med ris eller groft brød
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.9
(4 stemmer)
Opskriften er vist 14792 gange, og udskrevet 229 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider