Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Mors kyllinggryde

Mors kyllinggryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5-6 personer 

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Damhave

Indsendt :





Ingredienser:
700 g.kogt kyllingekød
700 g.gulerødder
3 faste æbler
2 løg
3 fedhvidløg
 olivenolie (solsikkeolie)
 
2 spsk.hvedemel
1.5 spsk.Paprika
5 dl.Hønsefond (hønsebullion)
5 dl.Fløde (kan erstattes med mælk)
 salt
 peber
 


Opskrift:

Kyllingekødet strimles. Gulerødder og strimler. Æbler renses og skæres i skiver, og løget skæres i tern.

Løg og hvidløg svitses. Gulerødder tilsættes og "steges" i ca. 3 minutter. tilsættes og steger med i 5 minutters tid.

Mel og paprika drysses over, hønsefond og fløde tilsættes, og det hele. Simre i ca. 10 minutter.

Æblerne der er skiveskåret tilsætte de sidste 10 min.

Smag til med salt og peber. Tilsæt kyllingekødet og varm det igennem.


Serveres med ris og kogt majskolber (Majskolberne Koges i 10 min.til de er mørkegule)

Tips:

for at give retten mere fyld tilsæt evt. 2dl. ærter og 2 dl. Majs







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8454 gange,
og udskrevet 101 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2012-08-27 17:40:00
Der mangler en del af teksten som er usammenhængende!


pinno  -  2010-10-16 14:11:02
Enormt svært at forstå teksten