Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kølle med citron

Kølle med citron, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Eddie

Indsendt :



Ingredienser:
1500 g.lammekølle
 saft af en 1/2 citron
5-6 persille kviste
 salt
 peber
1500 g.kartoler
1-2 fedhvidløg
5 dl.lamme eller hønsebouillon
 
 Cremolata:
 Reven skal af 1 citron
1 fedpresset hvidløg
2 spsk.hakket persille
2 spsk.hakket basilikum
 
Opskrift:
Den udbenede kølle lægges med skinsiden nedad på et brædt. Dryp kødet med citronsaft. Drys med salt og peber og læg små persillekviste på. Kødet samles til en aflang rulle. Luk med kødnåle og snør i kryds med bomuldsgarn.
Kartofelskiverne lægges taglagt i en brædepande, der passer i størrelse til køllen. Fordel hvidløget og hæld bouillon over. Drys med salt og rigeligt med peber. Læg en rist over bradepanden, placer lammekøllen med snøringen opad på risten. Sæt den i en forvarmet ovn 160 grader i en time. vend lammekøllen og drys med salt og peber. Steg videre i 1 time. Imens blandes ingredienserne til gremolata i en lille skål.
Køllen tages ud. Halvdelen af gremolataen klappes på lammekøllens overside. Læg et folie over og lad den hvile i 20 min. Køllen skæres i serveringsskiver, placeres på kartoflerne og drysses resten af gremolata. Serveres straks. Hertil en blandet grøn salat eller dampede grønne asparges.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2037 gange,
og udskrevet 62 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu