Laks og torskepande

Laks og torskepande, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Eddie

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
250 g.laksefileter uden skin
250 g.torskefileter uden skin
1 portionVesterhavspande (under sauce)
5 forårsløg i ringe
 
Opskrift:
Skær laks og torsk i mundrette bidder. Bring vesterhavspande sauce i kog. Tilsæt fiskestykkerne og kog retten for svag varme i ca. 3 min. Vend forsigtigt rundt, tilsæt forårsløgene og smag til.


karakterer:
Opskriften er vist 4730 gange,
og udskrevet 74 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu