Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marineret kyllingfilet med appelsinsovs

Marineret kyllingfilet med appelsinsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :





Ingredienser:
4 kyllingebryst med skind
1 appelsin
1 knsp.spidskommen
10 hele nelliker
 salt
 peber
 paprika
 lidthvidløgspulver(kan udelades)
 
 Sauce:
2 appelsiner
4 dl.hønseouillon
0.5 dl.tør hvidvin
2 tsk.majsstivelse
 
2 appelsiner i skiver
 smør
 


Opskrift:

Start gerne dagen før.
Brun kyllingebrysterne godt på skindsiden ca. 10 min. krydr med salt peber paprika og hvidløg

Mens de bruner drysses spidskommen og nelliker i et ildfast fad. Vend brysterne og brun dem et par min. Læg brystene i fadet med skindsiden opad og pres appelsinen over dem.

Dæk fadet og stil det i køleskabet til næste dag(3-4 timr kan gøre det).

Færdigsteges i ovn 20-30 min. ved 200 gr. afhængig af størrelse

Appelsinsauce:
Den fintskårne appelsinskal af den ene appelsin koges ca. 5 minutter i vand og afdryppes.

2-3 spsk stegesky fra panden kommes i en gryde. Appelsinsaft af 2 appelsiner, vin og hønsebouillon tilsættes og saucen koges lidt ind.

Majsstivelsen udrøres i lidt koldt vand og saucen jævnes. Saucen smages til med salt og peber.

De 2 sidste appelsiner fileteres og steges let på en pande i lidt smør.

Brysterne serveres skåret i tynde skrå skiver, garneret med appelsinskiver og drysset med den strimlede kogte appelsinskal.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 8703 gange,
og udskrevet 150 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu