Krydr havaborre og rejer med salt, hvidløg og citronsaft
Læg filerne i en ildfast skål og dække med lidt olivenolie og bages ca. 15 minutter.
I mellemtiden i en gryde sauteres løg og hvidløg med olivenolie
Derefter tilsættes de skivede tomater, hakket peberfrugt , sauteres i ca. 5 minutter
Put tomatpure og lidt vand og lad det småkoge i yderligere 5 minutter
Tilsæt de pillede rejer, dæk gryden med låg og fjern fra varmen.
Hæld saucen over fileterne og lad det stå 5 minutter i slukket ovn.
Server med ris og pyntes med hakket koriander.
Tips:
I stedet for abbore kan bruges kulmule eller anden lys fisk.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 2025 gange, og udskrevet 33 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider