Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Frikadellehorn

Frikadellehorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 30 stk.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Agner Pedersen

Indsendt :





Ingredienser:
 Dej.
50 g.gær
6 spsk.lunken vand
3 dl.mælk
60 g.blød margarine
600 g.hvedemel
6 tsk.sukker
1 tsk.salt
 
 Fars:
750 g.kalv og flæsk
1 stor løg
2 spsk.hvedemel
2 æg
0.5 dl.mælk
2 tsk.salt
0.5 tsk.peber
 
 margarine til stegning
 


Opskrift:

Frikadeller.
Hak løgen fint. Rør ingredienserne grundig sammen til en god fars. Kom en skive margarine på en stegepande lige over middel varme. Put fars i en frysepose. Klip en passende hul i den ene hjørne så man kan klemme en "pølse" ud. Brug en kniv så de får en passende længde. Steg dem som alm. frikadeller.

Dejen.
Gær røres ud i vandet. Resten af ingredienserne kommes i og dejen æltes.
Dejen deles i 30 stk. Stykkerne rulles til pølser som vikles om frikadellen. Hæver i ca. 15 min. Bages i forvarmet ovn i 12 min. ved 225gr. Husk at pensle med mælk lige inden de skal i ovnen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7882 gange,
og udskrevet 127 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Kamilla   -  2010-03-07 18:20:39
Min datter elsker dem og alle i klassen bliver misundelige, når de bliver varme og en herlig duft breder sig i klassen c",) Laver dem bestemt igen.


  -  2009-10-24 10:17:50
Meget bedre end pølsehorn. Et hit i madkassen.