hakkede soltørrede tomater0.75 glas hakkede soltørrede tomater
1
pk.
skinke i tern1 pk. skinke i tern
1
løg1 løg
1
ds.
koncentreret tomatpure1 ds. koncentreret tomatpure
5
dl.
fløde5 dl. fløde
6
dl.
mælk6 dl. mælk
400
g.
penne pasta400 g. penne pasta
revet gratineringsost revet gratineringsost
salt salt
Peber Peber
Oregano Oregano
Opskrift:
Skær champignon i skiver, hak løg fint. Brug en pande med høj kant eller en gryde.
svits champignon, løg, soltørrede tomater og skinke i tern i en pande. Tilsæt oregano. Derefter tilsættes koncentreret tomatpure, fløde og mælk og det koges op. Smag til med salt og peber og evt. ekstra oregano.
Kog pasta, og når det er næsten færdig tilsættes det i panden.
Hældes derefter i smurt ovnfast fad og kom ost ovenpå. Saucen skal stort set dække pastaen. Sættes i ovnen ved ca. 175 grader varmluft til osten er gylden brun.
Tips:
Severes evt. med flutes.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 5419 gange, og udskrevet 100 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider