Tunfrikadeller (billig + fedtfattig)

Tunfrikadeller (billig + fedtfattig), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Annett

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 ds.tun i vand
1 stor kartoffel - ca. 125 g
1 mellemstort løg
1 æg
2 spsk.havregryn
 citronsaft
 salt
 peber
 
Opskrift:
Riv kartoflen på den grove side af jernet. Vrid det meste af vandet fra. Hak halvdelen af løget fint, og riv den anden halvdel groft. Vrid vandet fra. Bland kartoffel og løg og tilsæt lidt citronsaft samt salt og peber. Tilsæt ægget og bland det godt. Hæld vandet fra tunen og tryk forsigtig det meste vand fra. Rør let i tunen med en gaffel, så struktur og kødstykker bevares. Vend tunen i kartoffelblandingen. Pas på tunen ikke bliver mast.

Farsen formes til frikadeller (ca. 8 stk.) og steges på en pande i olie til de er gyldne på begge sider.

Tips:

Tilbehør (forslag): Salat med feta og oliven samt ris kogt med hvidløg, løg og tomat.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Tunfrikadeller

karakterer:
Opskriften er vist 16042 gange,
og udskrevet 238 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-09-25 18:15:39
Meget lækre!

  -   2011-01-12 21:49:12
Man behøver ikke have mere bindingsmiddel, det vigtiste er bare at man presser dem godt sammen, så kan det sagtens lade sig gøre. Det smager dejligt;)

  -   2011-01-12 12:22:20
man bliver nødt til at have et bindnings middel som mel, havregryn er ikke nok. ellers lyder den god :-)