Sukkeret brunes i en gryde og smørret tilsættes. Kålen hældes i gryden og brunes godt, herefter lægges det hele i en fugtig stegeso og flæsket lægges oveni.
Låget lægges på og stegesoen stilles i ovnen ved 200 grader C 1½-2 timer.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(16 stemmer)
Opskriften er vist 57601 gange, og udskrevet 707 gange.
Energi:
KJ total 10923 (2600 kcal)
KJ pr. Pers. 2730 (650 kcal)
Vægt ialt 1830 gram
Vægt pr. Pers. 457 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 596 KJ (142 kcal) Protein 7.9 gram Fedt 9.8 gram Kulhydrat 6.5 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Shc - 2019-10-06 14:21:52 Utrolig lækkert. Og nemt.
Johnny Sørensen - 2019-02-16 10:27:27 Det er første gang det lykkes mig at lave brunkål som var fuld af smag det var virkelig lækkert
carl - 2018-04-27 23:24:24 husk nu stegesoen i kold ovn
Jørgen Larsen - 2018-02-04 13:13:09 Det er en "farlig" ret - for den bliver man afhængig af :-)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider