Brunkål i stegeso

Brunkål i stegeso, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Brunkål i stegeso, billede 4 Brunkål i stegeso, billede 1 Brunkål i stegeso, billede 2 Brunkål i stegeso, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
30 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
750 gram Svinebryst. kogestykke med svær. rå
   
Opskrift:
Hvidkålen snittes.

Sukkeret brunes i en gryde og smørret tilsættes. Kålen hældes i gryden og brunes godt, herefter lægges det hele i en fugtig stegeso og flæsket lægges oveni.

Låget lægges på og stegesoen stilles i ovnen ved 200 grader C 1½-2 timer.





karakterer:
Opskriften er vist 74170 gange,
og udskrevet 864 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 10923 (2600 kcal)
KJ pr. Pers. 2730 (650 kcal)
Vægt ialt 1830 gram
Vægt pr. Pers. 457 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 596 KJ (142 kcal)
Protein 7.9 gram
Fedt 9.8 gram
Kulhydrat 6.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-10-06 14:21:52
Utrolig lækkert. Og nemt.

  -   2019-02-16 10:27:27
Det er første gang det lykkes mig at lave brunkål som var fuld af smag det var virkelig lækkert

  -   2018-04-27 23:24:24
husk nu stegesoen i kold ovn

  -   2018-02-04 13:13:09
Det er en "farlig" ret - for den bliver man afhængig af :-)