Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kold kogt torsk med sennepsdressing

Kold kogt torsk med sennepsdressing, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet med skind

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Kold kogt torsk med sennepsdressing, billede 4 Kold kogt torsk med sennepsdressing, billede 1 Kold kogt torsk med sennepsdressing, billede 2 Kold kogt torsk med sennepsdressing, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
900 gram Torskefilet med skind
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Sennepsdressing:
2.5 dl. Creme fraiche 38 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Mayonnaise 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 spsk. Fiskesennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør:
0.25 Iceberg, salat 1 hoved iceberg vejer ca 600 gram.
1 ds. Aspargessnitter. konserves 1 dåse aspargessnitter indeholder ca. 240 gram drænet vægt
125 gram Rejer uden skal, kogte
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
2 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
50 gram Stenbiderrogn sort Stenbiderrogn kaldes også for Dansk kaviar, og sælges tit i glas på 50 og 100 gram.
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
Opskrift:
Torsken lægges på et fad med skindsiden nedad, krydres med salt og peber og dækkes med et stykke film. Dampes ca. 10 minutter i microovnen ved 850 W og kølse herefter af.

Dressing:
Creme fraiche og mayonaise røres sammen, smages til med sennep, salt og peber. konsistensen justeres evt. med lidt aspargesvand.


Dressingen fordeles over torsken, og der pyntes med asparges snitter, rejer, kaviar, æg, dild og citron.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (13 stemmer)

Opskriften er vist 110313 gange,
og udskrevet 2452 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 15939 (3795 kcal)
KJ pr. Pers. 2656 (632 kcal)
Vægt ialt 2329 gram
Vægt pr. Pers. 388 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 684 KJ (162 kcal)
Protein 9.2 gram
Fedt 13.4 gram
Kulhydrat 2.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Per  -  2020-05-10 13:33:47
Torsk med skind på holder bedre sammen, og med skindsiden nedad er det lige til at skrabe torsken af skindet, så det er ikke sådan at du skal spise skindet.

elise  -  2019-01-03 17:38:33
hvorfor skal der være skind på torsken?

  -  2012-06-01 20:42:10
Den lyder meget lækker, kan man ikke bruge kogt laks istedetfor?

Per  -  2009-11-07 19:21:48
Fisken kan selvfølgelig også dampes i fiskegryde eller i ovnen, men på denne måde undgår du at fisken går i stykker når du løfter den over på et serveringsfad. Er det et ildfast serveringsfad kan det selvfølgelig bruges til at dampe i ovnen.