Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kold kogt torsk med sennepsdressing

Kold kogt torsk med sennepsdressing, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet med skind

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Kold kogt torsk med sennepsdressing, billede 4 Kold kogt torsk med sennepsdressing, billede 1 Kold kogt torsk med sennepsdressing, billede 2 Kold kogt torsk med sennepsdressing, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
900 gram Torskefilet med skind
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Sennepsdressing:
2.5 dl. Creme fraiche 38 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Mayonnaise 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 spsk. Fiskesennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør:
0.25 Iceberg, salat 1 hoved iceberg vejer ca 600 gram.
15 ds. Aspargessnitter. konserves 1 dåse aspargessnitter indeholder ca. 240 gram drænet vægt
125 gram Rejer uden skal, kogte
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
2 Tomater 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
50 gram Stenbiderrogn sort Stenbiderrogn kaldes også for Dansk kaviar, og sælges tit i glas på 50 og 100 gram.
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   


Opskrift:

Torsken lægges på et fad, krydres med salt og peber og dækkes med et stykke film. Dampes ca. 10 minutter i microovnen ved 850 W og kølse herefter af.

Dressing:
Creme fraiche og mayonaise røres sammen, smages til med sennep, salt og peber. konsistensen justeres evt. med lidt aspargesvand.


Dressingen fordeles over torsken, og der pyntes med asparges snitter, rejer, kaviar, æg, dild og citron.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (11 stemmer)

Opskriften er vist 89049 gange,
og udskrevet 2134 gange.


Energi:
KJ total 18190 (4331 kcal)
KJ pr. Pers. 3031 (721 kcal)
Vægt ialt 5689 gram
Vægt pr. Pers. 948 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 319 KJ (76 kcal)
Protein 4.7 gram
Fedt 5.5 gram
Kulhydrat 2.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

elise  -  2019-01-03 17:38:33
hvorfor skal der være skind på torsken?


  -  2012-06-01 20:42:10
Den lyder meget lækker, kan man ikke bruge kogt laks istedetfor?


Per  -  2009-11-07 19:21:48
Fisken kan selvfølgelig også dampes i fiskegryde eller i ovnen, men på denne måde undgår du at fisken går i stykker når du løfter den over på et serveringsfad. Er det et ildfast serveringsfad kan det selvfølgelig bruges til at dampe i ovnen.