Kold kogt torsk med sennepsdressing næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
900 gram Torskefilet med skind
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Sennepsdressing:
2.5 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Mayonnaise 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 spsk. Fiskesennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør:
0.25 Iceberg, salat 1 hoved iceberg vejer ca 600 gram.
1 ds. Aspargessnitter. konserves 1 dåse aspargessnitter indeholder ca. 240 gram drænet vægt
125 gram Rejer uden skal, kogte
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
2 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
50 gram Stenbiderrogn sort Stenbiderrogn kaldes også for Dansk kaviar, og sælges tit i glas på 50 og 100 gram.
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
Energi:
KJ total 15939 (3795 kcal)
KJ pr. Pers. 2656 (632 kcal)
Vægt ialt 2329 gram
Vægt pr. Pers. 388 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 684 KJ (162 kcal)
Protein 9.2 gram
Fedt 13.4 gram
Kulhydrat 2.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)