Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kold kogt torsk med sennepsdressing

← tilbage til opskriften

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
900 gram Torskefilet med skind
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Sennepsdressing:
2.5 dl. Creme fraiche 38 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Mayonnaise 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 spsk. Fiskesennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør:
0.25 Iceberg, salat 1 hoved iceberg vejer ca 600 gram.
15 ds. Aspargessnitter. konserves 1 dåse aspargessnitter indeholder ca. 240 gram drænet vægt
125 gram Rejer uden skal, kogte
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
2 Tomater 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
50 gram Stenbiderrogn sort Stenbiderrogn kaldes også for Dansk kaviar, og sælges tit i glas på 50 og 100 gram.
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   


Energi:
KJ total 18190 (4331 kcal)
KJ pr. Pers. 3031 (721 kcal)
Vægt ialt 5689 gram
Vægt pr. Pers. 948 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 319 KJ (76 kcal)
Protein 4.7 gram
Fedt 5.5 gram
Kulhydrat 2.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)




se opskriften her