Vulkanen

Vulkanen, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Whiskyman

Indsendt :     
Vulkanen, billede 4 Vulkanen, billede 1 Vulkanen, billede 2 Vulkanen, billede 3
Fotograf: Whiskyman  

Ingredienser:
 jasminris
 friture dej eller mix
 Olie
 Uncle Bens sweet & sour sauce
 Tiger rejer/scampi (ca 10- 12 pr. pers.)
 
Opskrift:
Kog risen, olien varmes op, bland friture dejen.

Rejerne dyppes i dejen, men ikke halen, den bruges som håntag når man skal spise dem. Steg dem i olien til de er gyldne (så er de nok) ligges på fedt sugende papir(køkken rulle).

Varm sovsen, risen puttes op i en lille skål og vendes ud på en talerken, lav et hul i toppen evt. med en teske, fyld lavaen ( sovsen) i + lidt mere så det løber ned af siden på risen, stil rejerne med halen op, rundt om vulkanen.

Garnituren er frit valg (bare den er sjov når det er til børn) Kommenter gerne når i har prøvet den





karakterer:
Opskriften er vist 8465 gange,
og udskrevet 74 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu