Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Oksecuvette med bønner i paprikasauce

Oksecuvette med bønner i paprikasauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksecuvette

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 oksecuvette
 salt
 peber
 lidtolie til stegning
 
 Paprikasauce:
100 g.bacon(i tern)
1 lille løg
15 g.smør
0.5 spsk.hvedemel
1 spsk.mild paprika
2 dl.bouillon
2 dl.syrnet fløde 9%
800 g.haricots verts
 
Opskrift:
LAv saucen først: pil og hak løget, svits bacon og løg i smørret i en gryde i 5 minutter. Drys mel og paprika over og rør godt. Pisk bouillon i og lad saucen koge igennem. Tilsæt syrnet fløde, og varm forsigtigt op. Saucen må ikke koge. Kog bønnerne i letsaltet vand, de skal stadig være sprøde. Lad dem dryppe godt af og hæld saucen over. Skær den herefter i tynde skriver fra et hjørn.
Server med råstegte kartofler.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 9850 gange,
og udskrevet 122 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2012-05-20 13:16:43
Stegetid afhænger helt af stegens størrelse. Brug stegetermometer. Den skal være 65 grader i midten. For en steg på 2 kg er det ca. En times tid plus tid til bruning og hvil.

  -  2011-04-21 17:29:50
og hvor lang tid skal cuvetten have ?