Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Yaki Gyoza

Yaki Gyoza, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Popze

Indsendt :



Ingredienser:
120 g.svinefars
100 g.kål
50 g.løg
50 g.Nira - skovhvidløg
 Gyoza dej (kan købes i de fleste asiatiske markeder)
 
 Krydderier:
0.5 spsk.Soya sauce
0.5 tsk.Sukker
 En lille smule pebber
1 spsk.Sake
0.5 spsk.Sesam Olie
1 spsk.kartoffelmel
1 tsk.revet hvidløg
0.5 tsk.revet ingefærd
0.5 spsk.østers sauce eller 1 tsk. kinesis suppe base
 
Opskrift:
Skyl og skær kinakålen i fine strimler.
Skær dernæst strimler ud i små stykker.
Skær løgene ud i MEGET fine tern.
Skær de skovhvidløgene ud u MEGET fine små stykker, og skær de grønne blde i små fine stykker også.
Riv hvidløg og ingefærd.

Put farsen i en skål og tilføj soya, sukker, pebber, sake, sesam olie, kartoffel mel, revet hvidløg, ingefærd, og østers sauce. Bland det hele godt, til en fin klump kød.
Tilføj nu de hakkede grøntsager og bland igen.
Lig et lån/stalion/madfilm over skålen, og lad den stå på køl i en 30 mins. tid, så at smagen kommer ud i kødet.

Når dejen er klar, kommens en lille klat kød på i dejen. Fugt begge kanter af deje, og fold den på midten.
Placer dine gyoza's på en bageplade.

Nu skal vi lave Gyoza sauce.
Tag sort eddike, og soya sauce i en lille skål, rør stille og lad den stå.

Tag en pande og ,smør den med olie, put dine gyza op på dem, g dæk deme næsten fuldkommen til med kogende vand.
Kom et låg på panden, og lad dem "koge" over medium varme for 5-6 minutter.
Når vandet er fordampet, hold en smule sesam olie over dine gyuzas.
Put låget på igen, og steg dem i 1-2 minutter.
Når buden af dem er gyldenbrune, skal de tages af panden og over på en tallerken.
Nu er de klar til og blive spist :D


Tips:

DU kan lave dem på mange forskellige måder, og jeg har selv prøvet og dampe dem. Man kan godt lave sit Gyuazy dej, men det skal rulles MEGET tyndt, og kan nemt blive klumpet og vammel, så jeg anbefaler at købe det færdige produkt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10237 gange,
og udskrevet 71 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu