Tomat/Gulasch sovs

Tomat/Gulasch sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er fryseegnet

Indsendt af : Jesper

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
6-8 alm. størelse tomater (alt efter sort)
300 g.oksekød i tern
1-2 Løg
2 store fed hvidløg
1 dl.oksekøds eller grøntsags bouillon
 Olivenolie
0.5-1 dl.Tør hvidvin eller en passende eddike
 Oregano
 Salt
 Peber
 Karry
 Paprika
 
Opskrift:
Forvarm en sauterpande eller tykbundet gryde, hæld en passende mængde olivenolie ved (gerne et par spsk). Snit løgene og hvidløgene fint og overfør til pande, sauter til løgene er klare (ikke brune!). Tilsæt oksekød, og brun det let. Hak tomaterne groft (man kan eventuelt flå dem først, hvis man ikke bryder sig om skindet) og tilsæt til panden. Hæld bouillon ved. Tilsæt oregano samt krydderier efter smag. Skru ned for varmen, og lad simre i 25-30 mins. Et par minutter før retten er klar, tilsæt da hvidvinen/eddiken og lad simre endnu et par minutter. Server med fettucini eller pasta.

Tips:

Som studerende må man være kreativ i ny og næ, og denne opskrift er resultatet af at være sidst på måneden, uden nogle midler. Men syntes selv virkelig godt om retten, og så er den fedtfattig! Man kan eventuelt unlade vinen /eddiken hvis man ikke bryder sig om det, uden at det gør så meget. Man kan også bruge dåse-tomater, men syntes selv retten er bedre med friske råvarer. Kommenter gerne, og kom med forslag til ændringer/forbedringer





karakterer:
Opskriften er vist 12658 gange,
og udskrevet 177 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu