Baconsvøbt kulmule på strimlede urter

Baconsvøbt kulmule på strimlede urter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Kulmule

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :     
Baconsvøbt kulmule på strimlede urter, billede 4 Baconsvøbt kulmule på strimlede urter, billede 1 Baconsvøbt kulmule på strimlede urter, billede 2 Baconsvøbt kulmule på strimlede urter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.kulmulefilet uden skind
125 g.bacon i skiver
300 g.porre
300 g.gulerod
1.5 spsk.citronsaft
1 dl.hvidvin tør
 salt
 peber
 
1000 g.kartofler
 
Opskrift:
Fisken skylles godt indvendig. Finner og hale klippes af. Bacon svøbes omkring fisken.

På en stykke dobbeltfolie ca. 60x60cm lægges først de fintstrimlede porrer og gulerødder og herpå lægges fisken. Ovenpå fisken lægges bredbladet persille og der dryppes med saften fra den halve citron samt hvidvinen. Krydres til sidst med friskkværnet peber.

Fisken pakkes ind og den bages i forvarmet ovn ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 40 min.

Server med kartofler eller ris.





karakterer:
Opskriften er vist 25949 gange,
og udskrevet 483 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-10-10 15:54:14
Vi manglede noget dyppelse så uden for billedet serverede vi hollandaise til, brug lidt af væde fra fadet til saucen