Koteletter i fad 21

Koteletter i fad 21, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : carsten

Indsendt :



Ingredienser:
4-6 koteletter af kamsteg ( eller mørbrad skåret i 4 cm. stykker)
2-3 store løg
1-2 ds.koncentreret pure
0.5-1 l.fløde
 Evt.1 ds. flåede tomater el. champignon
 Evt.suppler med mælk
 Salt
 peber
 Ris
 
Opskrift:
Snit løgene og svits dem.
Brun koteletterne. (eller mørbradstykker)
Kom løg og koteletter/mørbradstykker i et ovnfast fad.
Bland fløde, pure, salt og peber og hæld det ved koteletterne.
Tilsæt evt. 1 dåse flåede tomater el. champignon
Fyld evt. op med mælk så det næsten dækker.
Sættes i forvarmet ovn i 1 time ved 175 grader.
Serveres med kogte ris.


Tips:

Denne ret kan alle ungkarle lave, og den smager virkelig godt. mvh. grisehandlerens søn


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Koteletter i fad

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 9402 gange,
og udskrevet 224 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu