Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fersken suppe 02

Fersken suppe 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er fryseegnet

Indsendt af : annette

Indsendt :





Ingredienser:
4 tsk.Karry
40 g.Smør
3 fedhvidløg
1 boulionterning
1 ds.flået tomater
1 ds.ferskener med saft
2 løg
4 kyllinge bryster
300 g.bacon i tern
2.5 dl.piskefløde
 salt
 pebber
 


Opskrift:

Karry, løg og hvidløg svitses i en varnm gryde. Baconen riste gylden
og kyllingen koges og skæres i tærn, ferskenen skæres i små tærn
væden fra ferskerne skal bruges i suppen.
Alle tingene blandes sammen
og suppen koges op.


Tips:

serveres med ris og flüts kan med fordel serveres med fint snittet porre som pynt




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9825 gange,
og udskrevet 130 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu