Fersken suppe 02

Fersken suppe 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er fryseegnet

Indsendt af : annette

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
4 tsk.Karry
40 g.Smør
3 fedhvidløg
1 bouillonterning
1 ds.flået tomater
1 ds.ferskener med saft
2 løg
4 kyllingebryster
300 g.bacon i tern
2.5 dl.piskefløde
 salt
 peber
 
Opskrift:
Karry, løg og hvidløg svitses i en varnm gryde. Baconen riste gylden
og kyllingen koges og skæres i tærn, ferskenen skæres i små tærn
væden fra ferskerne skal bruges i suppen.
Alle tingene blandes sammen
og suppen koges op.


Tips:

serveres med ris og flüts kan med fordel serveres med fint snittet porre som pynt


karakterer:
Opskriften er vist 12351 gange,
og udskrevet 185 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu