Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pflof

Pflof, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Angivet

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : [email protected]

Indsendt :



Ingredienser:
1000 g.svineskinke eller oksekød
2 revne løg
2 fedrevne hvidløg
2 glassolsikkeolie
2 revne gulerødder
1 revet løg
1000 g.ris
3-4 tomater
 salt
 peber
1 sk. revet citronskal (kun det gule)
 
Opskrift:

Kødet skæres i terninger. Olien tilsættes citronskal. Kødet marineres heri i mindst 3-4 timer under låg i køleskabet. Kødet med løg, hvidløg og gulerødder steges ved middel varme i ca. 30 min. og tilsættes ½ l. vand eller bouillon og ris. Koges i 30 min. og sættes på bordet med dild.
I Danmark bruges evt. kylling.

Tips:

I Kazakstan bruger man fåre- eller kamelkød.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2625 gange,
og udskrevet 51 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu