Pflof

Pflof, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : cefischer

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.svineskinke eller oksekød
2 revne løg
2 fedrevne hvidløg
2 glassolsikkeolie
2 revne gulerødder
1 revet løg
1000 g.ris
3-4 tomater
 salt
 peber
1 sk. revet citronskal (kun det gule)
 
Opskrift:
Kødet skæres i terninger. Olien tilsættes citronskal. Kødet marineres heri i mindst 3-4 timer under låg i køleskabet.

Kødet med løg, hvidløg og gulerødder steges ved middel varme i ca. 30 min. og tilsættes ½ l. vand eller bouillon og ris. Koges i 30 min. og sættes på bordet med dild.

I Danmark bruges evt. kylling.

Tips:

I Kazakstan bruger man fåre- eller kamelkød.





karakterer:
Opskriften er vist 3014 gange,
og udskrevet 73 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu