Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Vesterhavsgryde

Vesterhavsgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Thorleif Fast Jensen

Indsendt :



Ingredienser:
350 g.torskfilet i mindre stykker
2 kartofler
1 lille løg
2 tomater
0.5 fennikel
0.5 rød peberfrugt
1 spsk.smør
1 tsk.karry
2 dl.tør hvidvin
2 dl.fiskebouillon
1 dl.creme fraiche
 salt
 lidtcayannepeber
1 spsk.hakket dild
1 spsk.hakket persille
 
Opskrift:
Skræl kartofler og løg og skær i ca. 1x1 cm tern. Tomaterne skoldes og flåes og skær dem og de øvrige grønsager i tern.
Svits kartofler, fennikel og løg i smør i ca. 3 min. uden at tage farve. Bland peberfrugt og tomattern i.
Tilsær safran og karry og lad svitse i nogle minutter. Spæd op med vin og bouillon og lad simre igen i nogle minutter. Pisk creme fraiche så den blander sig godt med bouillonen. Smag til med salt og peber. Læg fisken skåret i tern på ca. 3x3 cm - lad simre nogle minutter. Server gryden straks og drys med dild og persille. Ris smager godt til, men det gør et godt landbrød også.
OBS: skal det være festligt kan der suppleres med rejer og muslinger, som lægges på lige inden servering.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 5167 gange,
og udskrevet 88 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu