torskfilet i mindre stykker350 g. torskfilet i mindre stykker
2
kartofler2 kartofler
1
lille løg1 lille løg
2
tomater2 tomater
0.5
fennikel0.5 fennikel
0.5
rød peberfrugt0.5 rød peberfrugt
1
spsk.
smør1 spsk. smør
1
tsk.
karry1 tsk. karry
2
dl.
tør hvidvin2 dl. tør hvidvin
2
dl.
fiskebouillon2 dl. fiskebouillon
1
dl.
creme fraiche1 dl. creme fraiche
salt salt
lidt
cayannepeber lidt cayannepeber
1
spsk.
hakket dild1 spsk. hakket dild
1
spsk.
hakket persille1 spsk. hakket persille
Opskrift:
Skræl kartofler og løg og skær i ca. 1x1 cm tern. Tomaterne skoldes og flåes og skær dem og de øvrige grønsager i tern.
Svits kartofler, fennikel og løg i smør i ca. 3 min. uden at tage farve. Bland peberfrugt og tomattern i.
Tilsær safran og karry og lad svitse i nogle minutter. Spæd op med vin og bouillon og lad simre igen i nogle minutter. Pisk creme fraiche så den blander sig godt med bouillonen. Smag til med salt og peber. Læg fisken skåret i tern på ca. 3x3 cm - lad simre nogle minutter. Server gryden straks og drys med dild og persille. Ris smager godt til, men det gør et godt landbrød også.
OBS: skal det være festligt kan der suppleres med rejer og muslinger, som lægges på lige inden servering.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 5399 gange, og udskrevet 97 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider