frosne rejer á ca. 300-400g1 pose frosne rejer á ca. 300-400g
1
rød peberfrugt1 rød peberfrugt
200
g.
ærter200 g. ærter
2
æg2 æg
olie til stegning olie til stegning
vand til kogning vand til kogning
salt salt
peber peber
evt.
chili evt. chili
Opskrift:
Sæt risene til kogning. Imens tør De rejerne op. Kom noget olie på en pande og slå æggene ud, imens hakker du i dem med en palet kniv.
Når æggene er færdige kommes peberfrugten ved, som er skåret ud i små tern. Når rejerne har tøet op kommes de ved. Derefter tilsættes rejerne og til sidst ærterne. Der krydderes med salt og peber og evt. chili
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8306 gange, og udskrevet 79 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider