Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Vivi´s lækre kotteletter i fad

Vivi´s lækre kotteletter i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : Vildbasse

Indsendt :


Vivi´s lækre kotteletter i fad, billede 4 Vivi´s lækre kotteletter i fad, billede 1 Vivi´s lækre kotteletter i fad, billede 2 Vivi´s lækre kotteletter i fad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Nakkekoteletter 1 nakkekotelet vejer ca. 125 gram.
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
250 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
200 gram Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
Tomatketchup 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Paprika, rosen
   


Opskrift:

Nakkekotteletterne drysses med salt, paprika og lidt peber + svitses ved god varme i lidt oliemargarine og lægges i ildfaste fade.
Løgene skrælles, halveres og skæres i skiver hvorefter de lægges ovenpå kotteletterne.
Champignon renses og skæres i skiver + lægges ved løgene.
Coctailpølserne lægges hele i fadene med løg og champignon.
Der laves et "net" af ketchup hen over ingredienserne i fadene (striber lodret og vandret der krydser hinanden).
Fløden bages op i panden, med salt + lidt peber + stærk paprika og hældes ud over ketchuppen.
Fadene toppes med den rå sliced bacon der dækker hele retten hvorefter fadene sættes i ovnen.



Tips:

Forberedelsen tager ca ½ time. Tid i ovnen: 4 timer ved 125 grader (u/varmluft - m/varmluft = 3½ t.). Dette giver det bedste resultat, da kødet bliver dejlig mørt. (tiden kan reduceres i takt med at temperaturen sættes op, men ikke med samme møre resultat). At bruge nakkekotteletter øger smagen i stedet for alm. fadkotteletter, der også har tendens til at blive tørre.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (7 stemmer)

Opskriften er vist 35632 gange,
og udskrevet 1058 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2014-04-26 08:59:56
Vi gav dem 45 minutter ved 225 grader C. Alm. ovn


Keld  -  2014-03-04 13:43:55
Smager simpelthen fantastisk. Jeg bruger nu også alm. Koteletter uden jeg syntes det bliver tørt.


[email protected]  -  2011-09-28 16:14:21
Endelig en opskrift der giver velsmagende nakkekottelet,tusind tak for denne opskrift.