Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Vivi´s lækre kotteletter i fad

Vivi´s lækre kotteletter i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : Vildbasse

Indsendt :


Vivi´s lækre kotteletter i fad, billede 4 Vivi´s lækre kotteletter i fad, billede 1 Vivi´s lækre kotteletter i fad, billede 2 Vivi´s lækre kotteletter i fad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Nakkekoteletter 1 nakkekotelet vejer ca. 125 gram.
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
250 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
200 gram Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
Tomatketchup 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Paprika, rosen
   


Opskrift:

Nakkekotteletterne drysses med salt, paprika og lidt peber + svitses ved god varme i lidt oliemargarine og lægges i ildfaste fade.
Løgene skrælles, halveres og skæres i skiver hvorefter de lægges ovenpå kotteletterne.
Champignon renses og skæres i skiver + lægges ved løgene.
Coctailpølserne lægges hele i fadene med løg og champignon.
Der laves et "net" af ketchup hen over ingredienserne i fadene (striber lodret og vandret der krydser hinanden).
Fløden bages op i panden, med salt + lidt peber + stærk paprika og hældes ud over ketchuppen.
Fadene toppes med den rå sliced bacon der dækker hele retten hvorefter fadene sættes i ovnen.



Tips:

Forberedelsen tager ca ½ time. Tid i ovnen: 4 timer ved 125 grader (u/varmluft - m/varmluft = 3½ t.). Dette giver det bedste resultat, da kødet bliver dejlig mørt. (tiden kan reduceres i takt med at temperaturen sættes op, men ikke med samme møre resultat). At bruge nakkekotteletter øger smagen i stedet for alm. fadkotteletter, der også har tendens til at blive tørre.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (7 stemmer)

Opskriften er vist 34322 gange,
og udskrevet 1020 gange.


Energi:
KJ total 16460 (3919 kcal)
KJ pr. Pers. 4115 (979 kcal)
Vægt ialt 1850 gram
Vægt pr. Pers. 462 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 889 KJ (211 kcal)
Protein 10.3 gram
Fedt 18.2 gram
Kulhydrat 2.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2014-04-26 08:59:56
Vi gav dem 45 minutter ved 225 grader C. Alm. ovn


Keld  -  2014-03-04 13:43:55
Smager simpelthen fantastisk. Jeg bruger nu også alm. Koteletter uden jeg syntes det bliver tørt.


[email protected]  -  2011-09-28 16:14:21
Endelig en opskrift der giver velsmagende nakkekottelet,tusind tak for denne opskrift.