Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















En dames høne

En dames høne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : McEspersen

Indsendt :




Ingredienser:
1 kylling (eller høne)
0.5 løg
0.5 bdt.persille
500 g.hakket skinkekød
1 æg
0.5 løg revet
0.5 spsk.hvedemel
1 glaschampignon
50 g.margarine
3 spsk.hvedemel
4-5 dl.Mælk
 Salt
 peber
 Butterdej
 


Opskrift:

Kyllingen koges sammen med løget og persillen. Pil kødet fra benene.
Rør en ikke for lind fars af det hakkede kød, revet løg, æg, ½ sps. mel samt salt og peber. Fordel farsen i bunden af et smurt, ildfast fad. Fordel kyllingekødet ovenpå.
Smelt margarinen i en gryde, tilsæt mel, derefter champignon med væde og til sidst mælk. Alt under konstant omrøring, til man har en lys champignonsauce. (Erstat evt. noget af mælken med den siede suppe fra kyllingen). Krydr med salt og peber. Hæld saucen over kyllingen.
Udrul butterdejen og skær den i strimler, der lægges som et gitter ovenpå retten. Pensl med lidt mælk eller æg. Bages i en 180 grader varm ovn i ca. en time.
Serveres med ristede kartoffelskiver eller små kogte kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4840 gange,
og udskrevet 47 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu