En dames høne

En dames høne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : McEspersen

Indsendt :     

Ingredienser:
1 kylling (eller høne)
0.5 løg
0.5 bdt.persille
500 g.hakket skinkekød
1 æg
0.5 løg revet
0.5 spsk.hvedemel
1 glaschampignon
50 g.margarine
3 spsk.hvedemel
4-5 dl.Mælk
 Salt
 peber
 Butterdej
 
Opskrift:
Kyllingen koges sammen med løget og persillen. Pil kødet fra benene.
Rør en ikke for lind fars af det hakkede kød, revet løg, æg, ½ sps. mel samt salt og peber. Fordel farsen i bunden af et smurt, ildfast fad. Fordel kyllingekødet ovenpå.
Smelt margarinen i en gryde, tilsæt mel, derefter champignon med væde og til sidst mælk. Alt under konstant omrøring, til man har en lys champignonsauce. (Erstat evt. noget af mælken med den siede suppe fra kyllingen). Krydr med salt og peber. Hæld saucen over kyllingen.
Udrul butterdejen og skær den i strimler, der lægges som et gitter ovenpå retten. Pensl med lidt mælk eller æg. Bages i en 180 grader varm ovn i ca. en time.
Serveres med ristede kartoffelskiver eller små kogte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 6606 gange,
og udskrevet 82 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu