Kartoffelmos Florentine

Kartoffelmos Florentine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.kartofler
450 g.helbladet spinat
0.5 tsk.salt
 
2.5 dl.mælk
15 g.margarine
0.5 tsk.salt
 peber
4 tomater
75 g.revet cheddar
 
Opskrift:
Kartoflerne skrælles og koges meget møre. Spinaten optøs, noget af væden trykkes af, og spinaten drysses med salt.

Kartoflerne piskes til mos med mælk, margarine, salt og peber. Kartoffelmos og spinat kommes lagvis i et ildfast fad. Tomaterne skæres i halve og lægges på kartoffelmosen. Drysses med reven ost.

Gratineres 15 minutter ved 225 grader C.

Serveres som en selvstændig ret eller som tilbehør til kød eller fjerkræ.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Bagt kartoffelmos

karakterer:
Opskriften er vist 14039 gange,
og udskrevet 145 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu