Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hønsefrikadeller

Hønsefrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.hønse- eller kyllingefard
1 spsk.salt
1 fintsnittet porre
0.5 tsk.peber
0.5 tsk.muskat
0.75 tsk.ingefær
1 æg
2 dl.mælk
3 spsk.kartoffelmel
 
 smør til stegning
 


Opskrift:

Rør farsen med salt og fintsnittet porre.
Rør ægget i sammen med krydderierne.
Rør lidt af mælken i, derefter kartoffelmel og derpå resten af mælken.
Form frikadellerne med en ske og steg dem i brunet smør på panden 8-10 min. på hver side ved ikke for stærk varme.
Serveres med kogte grønsager eller grøn salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5129 gange,
og udskrevet 46 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu