hønse- eller kyllingefard500 g. hønse- eller kyllingefard
1
spsk.
salt1 spsk. salt
1
fintsnittet porre1 fintsnittet porre
0.5
tsk.
peber0.5 tsk. peber
0.5
tsk.
muskat0.5 tsk. muskat
0.75
tsk.
ingefær0.75 tsk. ingefær
1
æg1 æg
2
dl.
mælk2 dl. mælk
3
spsk.
kartoffelmel3 spsk. kartoffelmel
smør til stegning smør til stegning
Opskrift:
Rør farsen med salt og fintsnittet porre.
Rør ægget i sammen med krydderierne.
Rør lidt af mælken i, derefter kartoffelmel og derpå resten af mælken.
Form frikadellerne med en ske og steg dem i brunet smør på panden 8-10 min. på hver side ved ikke for stærk varme.
Serveres med kogte grønsager eller grøn salat.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 5847 gange, og udskrevet 63 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider