Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hønsefrikadeller

Hønsefrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.hønse- eller kyllingefard
1 spsk.salt
1 fintsnittet porre
0.5 tsk.peber
0.5 tsk.muskat
0.75 tsk.ingefær
1 æg
2 dl.mælk
3 spsk.kartoffelmel
 
 smør til stegning
 
Opskrift:
Rør farsen med salt og fintsnittet porre.
Rør ægget i sammen med krydderierne.
Rør lidt af mælken i, derefter kartoffelmel og derpå resten af mælken.
Form frikadellerne med en ske og steg dem i brunet smør på panden 8-10 min. på hver side ved ikke for stærk varme.
Serveres med kogte grønsager eller grøn salat.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5624 gange,
og udskrevet 60 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu