Hønsefrikadeller

Hønsefrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
500 g.hønse- eller kyllingefars
1 spsk.salt
1 fintsnittet porre
0.5 tsk.peber
0.5 tsk.Muskatnød, stødt
0.75 tsk.ingefær
1 æg
2 dl.mælk
3 spsk.kartoffelmel
 
 smør til stegning
 
Opskrift:
Rør farsen med salt og fintsnittet porre.
Rør ægget i sammen med krydderierne.
Rør lidt af mælken i, derefter kartoffelmel og derpå resten af mælken.

Form frikadellerne med en ske og steg dem i brunet smør på panden 8-10 min. på hver side ved ikke for stærk varme.

Serveres med kogte grønsager eller grøn salat.


karakterer:
Opskriften er vist 6938 gange,
og udskrevet 74 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu