Skinkemignon Napoli

Skinkemignon Napoli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkemignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 skinkemignon
1 spsk.olivenolie
1 spsk.citronsaft
1 dl.tør hvidvin
1 skalotteløg
2-3 stilkeoregano eller 1 tsk. tørret
 
 Auberginefad:
1 aubergine
4 tomater
1 fedpresset hvidløg
1 stilkoregano eller ½ tsk. tørret
1-2 spsk.olivenolie
50 g.revet ost
 
 Tilbehør:
 Letdampet broccoli med pasta eller kartofler
 
Opskrift:
Auberginefad: Varm ovnen op til 160 grader. Rens og skyl grøntsagerne. Skær auberginen i tynde skiver. Drys med salt og lad dem trække i ca. 10 min., skyl dem og dup dem tørre.
Skær tomaterne i skiver. Fordel aubergine og tomater i et ovnfast fad. Hak den friske oregano, drys den og hvidløg mellem grøntsagerne. Krydr med salt og peber. Dryp med olie og drys revet ost over.
Sæt fadet i ovnen 30-40 min., indtil osten er gylden.
Skinkemignon: Varm olien på en pande og brun kødet på alle sider. Krydr med salt og peber. Læg kødet i et ovnfast fad. Tilsæt citronsaft, hvidvin, hakket skalotteløg samt oregano. Dæk fadet med folie og sæt det i ovnen 20-25 min., eller til et stegetermometer viser en centrumtemperatur på ca. 60 grader. Lad stegen hvile ca. 15 min. let tildækket.

Tips:

Stegetid i ovn: skinkemignon ca. 25 min. ved 160 grader. Auberginefad ca. 40 min. ved 160 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 17357 gange,
og udskrevet 225 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu