store gulerøder, skåret i tern eller tynde skiver3 store gulerøder, skåret i tern eller tynde skiver
Evt.
2 porre skåret i ringe på 1 cm Evt. 2 porre skåret i ringe på 1 cm
En lille kop vand En lille kop vand
Opskrift:
Tag en gryde og brun kødet i.
Når kødet er brunet kom gulerødder i, lad det stege lidt mens der bliver rørt. Kom risblanding og pore og en kop vand i, plus noget salt og peber. Kom låg på gryden og lad det simre i ca 10 minutter.
Er super godt med lidt mango chutney og noget fransk brød, en aften man skal have noget hurtigt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 4521 gange, og udskrevet 53 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider