Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Nem og Enkel Taziki

Nem og Enkel Taziki, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Piingviinen

Indsendt :



Ingredienser:
400 g.Græsk Youghurt
1 Augurk
1 fedhvidløg (efter behag)
1 spsk.purløg/dild (efter behag)
 salt
 peber
 
Opskrift:
Riv augurken og læg den i en si over vasken i alt fra 30-45 min til det størstedelen af vandet fra augurken er dryppet af.
Imens augurken drypper af tager du en skål hvori du hælder den græske youghurt i og pesser hvidløget i.
derefter tilsætter du dild/purløg.
så stiller du skålen i køleskabet til augurken er færdig med at dryppe af.
Når augurken er færdig blandes det hele i skålen.
ind i køleskabet igen - og efter 20 min er den klar til servering.
(så har alle tingene stået og trukket lidt sammen og fået rigtig god smag)
Og så er den klar til servering

Tips:

Lækkert til pasta, salater af forskellige slags og kylling.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Tzatziki

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (7 stemmer)

Opskriften er vist 12477 gange,
og udskrevet 499 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Linda  -  2009-08-04 12:44:42
Dejlig nem, som der står, og med græsk youghurt 2% fra netto, bliver den samtidig fedtfattig.. Ikke tosset.