Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Asparges med dilddressing

Asparges med dilddressing, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Friske hvide asparges

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Asparges med dilddressing, billede 4 Asparges med dilddressing, billede 1 Asparges med dilddressing, billede 2 Asparges med dilddressing, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
20 Friske hvide asparges Hvide asparges svinder op mod 50% ved skrælning.

Hvide asparges skrælles fra hoved mod rod, husk også at knække den nederste træde ende af. Trævler aspargsen ved knæk er der ikke skrællet dybt nok.

skrællet vægt
   
  Dressing:
2.5 dl. Creme fraiche 38 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Mayonnaise 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
1 tsk. Estragon, frisk
0.5 tsk. Hvidvinseddike 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
4 Hårdkogt æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   


Opskrift:

Aspargsene skrælles fra hoved mod rod og den nederste træde ende brækkes af. Dette gøres nemmest mens aspargesene ligger på et skærebrædt, da de ellers nemt knækker.

Aspargesene lægges i en gryde med letsaltet kogende vand. De koges i 6-8 min og drypper af og lægges på et fad.

Æggene hakkes og drysses over aspargesene.

Ingredienserne til dressingen røres sammen og servers til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (11 stemmer)

Opskriften er vist 66716 gange,
og udskrevet 1358 gange.


Energi:
KJ total 6316 (1503 kcal)
KJ pr. Pers. 1579 (375 kcal)
Vægt ialt 563 gram
Vægt pr. Pers. 140 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1120 KJ (266 kcal)
Protein 7.2 gram
Fedt 26.2 gram
Kulhydrat 1.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu