Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Asparges med dilddressing næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
20 Friske hvide asparges Hvide asparges svinder op mod 50% ved skrælning.

Hvide asparges skrælles fra hoved mod rod, husk også at knække den nederste træde ende af. Trævler aspargsen ved knæk er der ikke skrællet dybt nok.

skrællet vægt
   
  Dressing:
2.5 dl. Creme fraiche 38 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Mayonnaise 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
1 tsk. Estragon, frisk
0.5 tsk. Hvidvinseddike 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
4 Hårdkogt æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Energi:
KJ total 6316 (1503 kcal)
KJ pr. Pers. 1579 (375 kcal)
Vægt ialt 563 gram
Vægt pr. Pers. 140 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1120 KJ (266 kcal)
Protein 7.2 gram
Fedt 26.2 gram
Kulhydrat 1.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)