Asparges med æg og dilddressing næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
20 Friske hvide asparges Hvide asparges svinder op mod 50% ved skrælning.

Hvide asparges skrælles fra hoved mod rod, husk også at knække den nederste træde ende af. Trævler aspargsen ved knæk er der ikke skrællet dybt nok.

skrællet vægt
   
  Dressing:
2.5 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Mayonnaise 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
1 tsk. Estragon, frisk
0.5 tsk. Hvidvinseddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
4 Hårdkogte æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Energi:
KJ total 6317 (1504 kcal)
KJ pr. Pers. 1579 (376 kcal)
Vægt ialt 564 gram
Vægt pr. Pers. 141 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1119 KJ (266 kcal)
Protein 7.2 gram
Fedt 26.2 gram
Kulhydrat 1.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)