Pil løget og hak det fint. Pil hvidløget. Nip bladene af rosmarinkvisten og hak dem.
Opvarm olien på en pande og brun koteletterne 4 min på hver side. Tag dem op, drys med salt og peber, dæk med folie og stil dem varmt.
Brun løgene i det feststof der ligger tilbage på panden og pres hvidløget i. Hæld tomater med væde over og mos dem med en gaffel. Krydr med salt, peber, rosmarin og balsamvineddike og lad det simre i 15 min ved svag varme. Læg koteletterne i efter 10 min og lad dem trække i saucen.
Kog imens båndpastaen i en stor gryde efter pakkens anvisninger. Lad pastaen dryppe godt af.
Tag koteletterne op af saucen. Bland pastaen i saucen. Fordel pasta og sauce på fire tallerkener og læg koteletterne ovenpå. Krydr efter behag med friskkværnet peber.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6676 gange, og udskrevet 134 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider