Koteletter på pastabund

Koteletter på pastabund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 svinekoteletter à 200 g
1 løg
2 fedhvidløg
1 kvistrosmarin
2 spsk.olivenolie
 salt
 peber
2 ds.hele tomater
1 spsk.balsamvineddike
250 g.båndpasta
 
Opskrift:
Pil løget og hak det fint. Pil hvidløget. Nip bladene af rosmarinkvisten og hak dem.
Opvarm olien på en pande og brun koteletterne 4 min på hver side. Tag dem op, drys med salt og peber, dæk med folie og stil dem varmt.
Brun løgene i det feststof der ligger tilbage på panden og pres hvidløget i. Hæld tomater med væde over og mos dem med en gaffel. Krydr med salt, peber, rosmarin og balsamvineddike og lad det simre i 15 min ved svag varme. Læg koteletterne i efter 10 min og lad dem trække i saucen.
Kog imens båndpastaen i en stor gryde efter pakkens anvisninger. Lad pastaen dryppe godt af.
Tag koteletterne op af saucen. Bland pastaen i saucen. Fordel pasta og sauce på fire tallerkener og læg koteletterne ovenpå. Krydr efter behag med friskkværnet peber.





karakterer:
Opskriften er vist 7807 gange,
og udskrevet 176 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu