Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Mørbrad Africana

Mørbrad Africana, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.mørbrad
3 dl.ris
 Skallen af 1 limefrugt
1 spsk.smør eller margarine
1-2 spsk.karry
2 bananer
2 dl.fløde 13 %
2 dl.letmælk
 salt
 peber
150 g.konserverede mandarinbåde
150 g.ananas i tern
0.5 agurk
1-2 sharonfrugter
3 spsk.mango chutney
1 dl.cashewnødder
 
Opskrift:
Tilbered risen efter pakkens anvisninger. Riv skallen på limefrugten.
Afpuds mørbraden og skær kødet i mundrette stykker. Smelt fedtstoffet på en pande. Drys karryen på panden og lad den stege ved jævn varme i ca. 30 sek. Læg kødstykkerne på panden og steg dem gyldne, ca. 4 min.
Mos bananerne i en skål. Hæld fløde og mælk over bananerne. Bland godt. Hæld banansaucen over kødet og lad det få et opkog. Smag til med karry, salt og peber.
Lad mandarinbåde og ananastern dryppe godt af. Skyl så agurken og skær den i tern. Skær sharonfrugten i skiver.
Anret ris, mango chutney og frugt på tallerkner. Drys limeskal over risene. Læg mørbraden med sauce i midten. Drys til slut med cashewnødder.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6737 gange,
og udskrevet 112 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2017-11-08 09:28:06
Nærmest dessertagtig