Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Græskarbradepandekage med orange osteglasur

Græskarbradepandekage med orange osteglasur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Græskar

HøjtidHalloween

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :


Græskarbradepandekage med orange osteglasur, billede 4 Græskarbradepandekage med orange osteglasur, billede 1 Græskarbradepandekage med orange osteglasur, billede 2 Græskarbradepandekage med orange osteglasur, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
270 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

180 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

300 gram Græskar renset vægt
3 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
1 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Grønne græskarkerner 1 tsk. 3 gram.
1 spsk. 9 gram.
1 dl. 60 gram.
   
  Glasur:
100 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Orange frugtfarve
   
  Pynt:
2 spsk. Grønne græskarkerner 1 tsk. 3 gram.
1 spsk. 9 gram.
1 dl. 60 gram.
   
Opskrift:
Æg og sukker piskes hvidt og skummende. Heri røres olie, mel samt bagepulver og krydderier. Vend til sidst groftreven græskar og hakkede græskarkerner i.

Bages i form ca. 23x33 cm. med bagepapir ved 175 grader C alm. ovn i 30 minutter.

Alle ingredienserne til glasuren røres sammen og kommes på kagen efter afkøling.

Pyntes evt. med græskarkerner

Tips:

Har du ikke orange farve så kan du blande rød og gul, det giver orange.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (8 stemmer)

Opskriften er vist 55338 gange,
og udskrevet 1366 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 15640 (3723 kcal)
KJ pr. Pers. 1303 (310 kcal)
Vægt ialt 1321 gram
Vægt pr. Pers. 110 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1183 KJ (281 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 11.7 gram
Kulhydrat 37.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Christina  -  2012-10-20 13:49:56
DEN BEDSTE KAGE

Anna Marie  -  2011-10-29 11:26:29
Der findes ristede og saltede græskarkerner, og så findes helt grønne græskar kerner uden nogen tilsætning. Går ud fra ar det er dem uden nogen form for tilsætning.

Gitte  -  2011-10-17 17:03:32
Okay, jeg lyver ikke, når jeg siger at det her er DEN BEDSTE KAGE JEG NOGENSINDE HAR SMAGT!!!! - Jeg havde ingen græskarkerner, og brugte derfor en smule hakkede hasselnødder, og det er en kage for guder.

Per  -  2009-10-28 09:14:48
Orange slikfarve kan købes på nettet på urtegaarden.dk, ellers kan farven hel undlades.

Per  -  2009-10-17 14:39:22
Du kan ikke bruge den trevlede indmad, men du kan fint bruge noget af det faste kød, evt. fra det du skærer ud til øjne, næse mund osv.

  -  2009-10-14 23:39:31
Hvis man undlader glasur, kan man så fryse kagen? Og kan man bruge indmaden fra de orange græskar, som man anvender til at lave "uhyggelige" græskar hoveder af?