Græskarkage med orange ostecreme næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
270 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

180 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

300 gram Græskar renset vægt
3 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Grønne græskarkerner 1 tsk. 3 gram.
1 spsk. 9 gram.
1 dl. 60 gram.
   
  Glasur:
100 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Orange frugtfarve
   
  Pynt:
2 spsk. Grønne græskarkerner 1 tsk. 3 gram.
1 spsk. 9 gram.
1 dl. 60 gram.
   
Energi:
KJ total 15640 (3723 kcal)
KJ pr. Pers. 1303 (310 kcal)
Vægt ialt 1321 gram
Vægt pr. Pers. 110 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1183 KJ (281 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 11.7 gram
Kulhydrat 37.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)