røde æbler skåret i tern 250 g. røde æbler skåret i tern
1.5
spsk.
citronsaft1.5 spsk. citronsaft
5-6
spsk.
fromage frais 1/2% 5-6 spsk. fromage frais 1/2%
1-2
hakkede skalotteløg 1-2 hakkede skalotteløg
1
bladselleri1 bladselleri
1
knust fed hvidløg 1 knust fed hvidløg
50
g.
grofthakkede valnøddekerner50 g. grofthakkede valnøddekerner
Opskrift:
Put æbleternene i en skål og vend dem med citronsaften og 1 spsk fromage frais. Hvis muligt, lad det stå og trække i 40 min. eller til kort før serveringen.
Snit bladsellerierne i tynde skiver. Kom dem i skålen med æblerne sammen med skalotteløg, hvidløg og valnødder og vend det hele godt sammen med resten af fromage fraisen.
Opskriften er vist 10651 gange, og udskrevet 314 gange.
Kommentarer
Jane - 2011-12-15 16:26:48 God waldorfsalat selv om der er hvidløg i givrt faktisk en god smag, men kan også undlades, jeg bruger græsk yougurt i stedet for fromage frais, som smager lidt for tyndt.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider