Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Bun Rieu

Bun Rieu, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
HovedretterRet : Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød

Flæskefars - Hakket svinekød - SvinefarsOprindelsesland : Vietnam - Vietnamesisk - Vietnamesiske

Vietnam - Vietnamesisk - VietnamesiskeIndsendt af : Rakette

Indsendt :





Ingredienser:
1 pakkesmå tørrede rejer (Eller en dåse krabbekød, eller et par håndfulde rå black tiger rejer)
200 g.hakket svine kød
2 æg
4 tomater
 Cha gio (Vietnamesisk pølse)
 Bun (runde risnudler, følg anvisning på pakken)
 evt.stegt tofu i mindre stykker
 Salat
 Koriander (Lange og almindelige)
 banan blomst
 Vand
 spinat (rau mung)
 Lemon
 Fiskesauce
 Asiatiske skalotte løg (eller almindelige løg)
 


Opskrift:

Tø rejer op og udblød dem i vand hak det i foodprocessor, indtil det er virkelig fint tilsæt hakket kød og blend indtil det er virkelig fint.

bland farsen sammen med æg og lidt salt + lidt sukker + lidt peber + et par hakkede løg.

Kog vand med lidt salt og sukker, indtil vandet er kogt Form fars til små boller og læg dem i kogende vand, de er færdige når de flyder oven på.

Derefter sættes tomater i suppen Smag suppen igen med fisksauce og vand, bare afhænger din smag.

Serveres med Nudler, salat, banan blomst og grøntsager, (Rau mung strimles meget fint, bananblomst snittes meget fint) + fiskesauce og lime.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6617 gange,
og udskrevet 10 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu