Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Hawaii Karry

Hawaii Karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Moi

Indsendt :



Ingredienser:
1 hel kylling, brug evt. kylling filet
4 poserris eller efter behov
 rosiner efter behov
 champion efter behov
 Madras karry efter behov
 margarine efter behov
 Bananer
 Ananas i skiver
 
Opskrift:
Put kyllingen i en gryde med vand og lad den stå med svag varme i et par timer (hvis man bruger fileter skal det kun være en halv til en hel time afhængig af størrelsen)

mens man partere kyllinge kødet i små stykker koger man risene i det samme vand som kyllingen var i, så får risene lidt ekstra smag.

når risene er kogt og kylling parteret, finder man en dyb pande eller wok.

Der putter man en go klat margarine i (ikke olie), sammen med noget karry.
Karry skal have lov til lige at "brænde" af inden man putter ris og kylling i.

hav en bradepande eller ildfast fad klar til at hælde ris og kyllingen over i.

hver gang du skal vende en ny potion kylling og ris skal der en ny klat margarine og karry i panden.

når det hele er vendt og kommet i fadet, kan man vende champion og rosiner i blandingen, det hele bliver sat i ovnen i en halvtimes tid.
Lige inden serveringen pynter man med bananer og ananas.




Tips:

Det er også en ret man kan lave om f.eks. formiddagen og så sætte i ovnen lige inden gæsterne kommer


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7309 gange,
og udskrevet 63 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Tanja  -  2012-04-26 09:46:27
Fantastisk ret, den er dejlig nem at lave og næsten altid en succes. Jeg tilføjer også peanuts til nogen gange og laver en god salat til :)