Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Glaseret laksefilet med chilli, ingefær og lime

Glaseret laksefilet med chilli, ingefær og lime, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Saxasj

Indsendt :



Ingredienser:
2 laksefiletter uden skind
1 spsk.Finthakket Chilli (medium)
 Ingefær (ca. nøddestr.) fintrevet
1 lime (reven skal og saft)
4 spsk.Groft rugmel
2 spsk.Birkes
1 stor spsk. Honing
 
 Smør til stegning
 
Opskrift:
Laksefiletter aftørres med køkkenrulle, lægges på en tallerken og smøres med en blanding af chilli, ingefær og reven limeskal. Limesaft presses over og der drysses med salt og peber. Fisken trækker ½-1 time. Vendes herefter i en blanding af rugmel og birkes. Steges på pande i en ”god klat smør” ved jævn/svag varme 5 min. På hver side. Tages af panden og trækker tildækket 10-15 minutter. Imens hældes honning på panden til stegesmørret. Det småsnurrer til det er ”jævnt”. Herefter fordeles ”sovsen” over fisken og der serveres straks sammen med nye kartofler, flødestuvet spinat og/ eller grønne asparges.

Tips:

Smager også lækkert som kold, anrettet på en salatbund


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 11604 gange,
og udskrevet 229 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2010-10-23 10:49:40
en super lækker ret.