Korteletter med kryddersovs
Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Mosegaard Skovbrug Indsendt : Red : |
|
|
Korteletter brunes på pande (evt. ridses fedtkant så de ikke 'krøller') - krydres med salt og peber.
1 ds. Sweet og Sour sauce hældes i gryde og tilsættes 2 dl. vand. Sauce varmes igennem. Korteletter lægges i et ildfastfad på en bund af lidt revet æble - og overhældes med saucen. Stilles i ovnen ved 160 gr. 20 min. Kartofler eller Jordskokker renses og skæres i tynde skiver (3-4 mm) - gives et let opkog ca. 5 min. Kartofler eller Jordskokker vendes i smør på pande og steges let. Tilsæt herefter en blanding af 2 spk. Mango Chutney opblandet i lidt vand. Smag til med salt og peber. Salat: Revne gulerødder, revne æbler, rosiner - smages til med citron Tips: Retten serves med løse ris og de smørstege rodfrugter og salat. Evt. pyntes ris med friskhakket koriander. |
|
|
Opskriften er vist 8385 gange,
og udskrevet 169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne