Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Grillede grønsager

Grillede grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Grillbill

Indsendt :



Ingredienser:
15-20 stk.Bambuspinde lagt i vand 1 times tid
 
 Pitabrød:
5 dl.lunken vand
50 g.gær
50 g.honning
50 g.fuldkornshvedemel
0.5 dl.oliven olie
1 spsk.groft salt
850 g.hvedemel
 
 Grønsager:
2 gulerødder
2 pastinakker
2 courgetter
2 røde peberfrugter
2 fedfinthakket hvidløg
1 finthakket chili
 lidtolivenolie
 salt
 peber
 
 Dressing:
1 bdt.hakket kørvel
3 dl.cheasy fraice
 salt
 peber
 
Opskrift:
Pitabrød: Rør gæren ud i det lunkne vand. Honning, fuldkornsmel, olie og salt kommes i. Melet tilsættes, og det æltes til en ensartet dej. Dækkes med plast film og hæver til dobbelt størrelse. Del dejen i 15 lige store klumper, form dem til boller og rul dem flade med en kagerulle. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen ca. 3-4 minutter ved 275 grader.

Grønsager:
Skræl gulerødder og pasinakker og skær dem i ca 1 cm tykke skiver.
Courgetterne skylles og skæres ligeledes i skiver.
Peberfrugterne skylles, befries for kerner og deles i 5-6 stykker.

De udskårne grønsager sættes på bambuspindene og grilles på en varm grill over direkte varme i 3-4 minutter
Kommes herefter i en skål sammen med hvidløg, chili og olivenolie og smages til med salt og peber.

Kørveldressing: Kørvelen røres ud i cheasyfraice og smages til med salt og peber.

Pitabrødene åbnes, grønsagerne kommes i og kørveldressingen tilsættes



karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (1 stemmer)

Opskriften er vist 3793 gange,
og udskrevet 50 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu