Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stegt hornfisk med stuvede kartofler

Stegt hornfisk med stuvede kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Stegt hornfisk med stuvede kartofler, billede 4 Stegt hornfisk med stuvede kartofler, billede 1 Stegt hornfisk med stuvede kartofler, billede 2 Stegt hornfisk med stuvede kartofler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Hornfiskefiletter
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Flødestuvede kartofler:
800 gram Kogte kolde kartofler
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

4 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Opskrift:

Fiskenene deles i 3-4 stykker som krydres med salt og peber, vendes i mel og steges på en pande i smør.

Flødestuvede kartofler:
Smelt smørret, tilsæt melet og pisk godt. Hæld fløden og mælk i opbagningen lidt ad gangen under stadig piskning. Lad saucen koge i ca. 5 minutter, pisk i saucen så den ikke klumper. Er saucen for tyk tilsættes lidt vand. Tilsæt kartoflerne i skiver eller kvarte og smag til med salt og peber.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 27952 gange,
og udskrevet 312 gange.


Energi:
KJ total 13678 (3256 kcal)
KJ pr. Pers. 3419 (814 kcal)
Vægt ialt 2059 gram
Vægt pr. Pers. 514 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 664 KJ (158 kcal)
Protein 7.8 gram
Fedt 10.6 gram
Kulhydrat 8.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu