Bankeflæsk fra Øster Tørslev Kro (Ved Randers)
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Fryseegnet : Nej Indsendt af : Torben Holmelund Indsendt : |
|
|
Flæsket vendes i mel med passende mængde salt og peber.
Flæskes brunes ganske let i en tyk bundet gryde. Det kan være nødvendigt at tage flæsket op for at få plads til alle stykkerne. Når alle flæske stykkerne er brunet lægges de pænt i lag i gryden. Herefter tilsættes kærnemælk, så det dækker. Retten koger nu let, i en time. Risen gøres nu klar, så det passer med mængde og tid (følg opskrift på rispakken). Når retten har kogt i en time, tilsættes kulør og efter smages med salt og peber. Tips: Husmandskost fra en svunden tid |
|
Opskriften er vist 9365 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Torben - 2015-10-16 10:55:07 Jeg glemte at skrive at stegesovsen skal jævnes med mel og vand, og det er nemest at kødet tages op imens. Torben Holmelund - 2009-06-09 18:18:00 Glemte at tilføje at flæsket selvfølgelig skal bankes, inden det vendes i melet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne